Slim documentbeheer

Met VisionManager.

VisionManager biedt u perfect documentenbeheer. Ons documentbeheersysteem voldoet aan alle eisen die door ISO normeringen (zoals de ISO 9001, ISO 14001 en de ISO 18001) worden gesteld. Inclusief accreditaties (zoals de ISO 17020, ISO 17024, ISO 17025 en vele anderen). Het documentbeheersysteem van VisionManager werkt makkelijk en intuïtief maar is toch waterdicht!

Beoordelings- en goedkeuringsflow leidt u door het proces.

Bij het opstellen van een nieuwe document of bij de wijziging van een bestaand document geeft u aan wie het document gaat opstellen, beoordelen en goedkeuren. Zodra u het document heeft opgesteld nodigt u met 1 klik de beoordelaars uit. Deze krijgen een mail en een actie toebedeeld in hun persoonlijke actielijst. Nadat de beoordelaars het document hebben beoordeeld en van commentaar voorzien kan het document worden aangepast en goedgekeurd. de goedkeurder wordt hiervoor automatisch uitgenodigd. Nadat het document is goedgekeurd kunt u met 1 klik alle gebruikers van dit document van de wijziging op de hoogte brengen. In de mail die zij krijgen staat meteen aangegeven wat er gewijzigd is aan het document! makkelijker kan niet.

Voortgangsbewaking.

Tijdens het goedkeuringsproces kunt u de voortgang daarvan bewaken met de "Overzicht" functie.


U ziet daar exact welke document zich in welk stadium bevindt en wie de beoordeling of goedkeuring moet uitvoeren.

Audittrail.

Nadat het document is goedgekeurd is het op geen enkele manier nog te wijzigen. de revisiehistorie met daarin aangegeven wie het document heeft opgesteld, beoordeeld en goedgekeurd wordt weergegeven (inclusief de opmerkingen) in apart tabblad. Zo is de historie van het document makkelijk, betrouwbaar en snel na te gaan.


 

 

 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.