Gemak in documentbeheer al vanaf € 35,- p.m.

Met VisionManager.

Bent u op zoek naar document management software, DMS, voor uw kwaliteitsregistraties dat overzichtelijk werkt en zowel in het Nederlands als in het Engels functioneert? Een systeem dat bovendien betaalbaar is, werkt volgens de nieuwe ISO 9001:2015 en altijd bereikbaar is? Probeer VisionManager dan 14 dagen gratis.

De voordelen van ons documenten beheer systeem

Het begint met gebruikersgemak: uw collega's zien alleen de documenten die voor hun taken van toepassing zijn. Dat scheelt een hoop zoekwerk en ergernis in vergelijking met andere document management software. Vinden er wijzigingen plaats dan kunnen uw collega's hier automatisch van op de hoogte worden gesteld. Dat scheelt een hoop werk voor de kwaliteitsmanager. Voor de Manager heeft VisionManager een handig dashboard. Dit dashboard geeft elke gebruiker bovendien inzicht in de toegepaste waarden, KPI en riscio's per proces. Zo bent u weer een stap verder naar betrokken collega's.

Elke bedrijf heeft vele kwaliteitsregistraties (van klachten tot checklisten, van interne audits tot formulieren) en dat aantal groeit elke dag. Voordat je het weet ben je weer aan het zoeken naar dat ene formulier of die ene klacht of druk bezig met versiebeheer van documenten. VisionManager archiveert de kwaliteitsregistraties op de enige logische plek: bij het proces waar ze betrekking op hebben. Op deze manier zijn ze altijd snel te vinden. Dat scheelt tijd en voorkomt stress!

Geen opstartkosten – geen training nodig

Er is al een licentie mogelijk vanaf € 35,- per maand. Voor dat bedrag tilt u uw organisatie op naar een nog professioneler niveau waarbij de waarden van uw organisatie centraal staan. Wij rekenen geen opstartkosten en we hebben het systeem zo overzichtelijk gehouden dat er ook geen training nodig is. U kunt het zelf kosteloos en vrijblijvend 14 dagen uitproberen.    

Document manager software online, dus altijd bereikbaar. Maatwerk mogelijk.

VisionManager is altijd bereikbaar vanaf elke locatie mits de gebruiker toegang heeft tot internet. Iedere gebruiker heeft zijn eigen inlogcode, ingestelde taal (Engels/Nederlands) en rechten tot inzage. Mocht u het systeem op uw eigen server willen laten draaien dan kunnen we hier een maatwerk toepassing van maken. U kunt daarvoor contact opnemen via +31 (0)10 2803111. 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.