Krijg grip op uw klantbeleving.

Met VisionManager.

Custumor experience en Customer Journey worden steeds belangrijker. Klanten maken de keuze voor uw organisatie steeds vaker op basis van beleving en minder op productkenmerken of levertijden. U kunt niet sneller dan snel zijn en de productkwaliteiten zijn nagenoeg hetzelfde. Waarin kunt u zich dan nog onderscheiden? Exact; op de beleving die u uw klanten meegeeft oftewel de klantwaarden. Dat betekent dat u uw bedrijfsstrategie moet afstemmen op de klantbeleving om een ultieme klantervaring en dus loyaliteit aan uw bedrijf of merk te verkrijgen.

Klantgerichtheid meten en de klantbeleving verbeteren

Klinkt ingewikkeld maar dat hoeft het niet te zijn. Met VisionManager gaat u de klantgerichtheid meten en de klantbeleving verbeteren. Het is leuk om klantwaarden vast te stellen, maar het is volstrekt zinloos wanneer je niet meteen de vertaalslag maakt naar de dagelijkse praktijk.

Van waarden naar klantgericht denken en handelen

VisionManager is de enige tool op de markt die per proces u telkens weer opnieuw uitdaagt om als afgeleide van uw waarden bijbehorende KPI 's te formuleren. En VisionManager geeft elke keer weer wanneer u een proces raadpleegt meteen in één scherm een beeld van de realisatie van de KPI. U zit dus meteen of de afspraken die u met uw medewerkers heeft gemaakt om de customer experience te verbeteren ook daadwerkelijk worden nagekomen. 

Hierdoor heeft u grip op de customer experience.

Reken maar dat u dat terugziet in de klanttevredenheid, de klantloyaliteit en uw omzet! Maak kennis met VisionManager en zie hoe het werkt.

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.