De (meer)waarde van uw organisatie

Wat is de waarde van uw organisatie?

Beter gezegd: Wat zijn de waarden van uw onderneming? Wanneer je dat zomaar vraagt is dat voor veel ondernemers een vreemde vraag. Hoezo waarden?

De (kern)waarden van een onderneming geven aan waar u in wilt uitblinken. De (kern)waarden geven aan wat uw klanten zeker mogen verwachten. Je zou het de unique selling point kunnen noemen. Maar dan vooral gericht op de dienstverlening en minder op de producteigenschappen. Organisaties hebben vaak tevreden (of ontevreden) klanten door de wijze waarop zij met hun klanten omgaan. Veel minder klanten zijn ontevreden over het product zelf. Het zijn de processen eromheen die de klanttevredenheid in grote mate bepalen. Waarom zou een klant juist met u zaken willen doen? Juist: omdat u natuurlijk veel beter bent dan de concurrent. Maar waar bent u dan beter in? Bent u sneller of meer betrouwbaar? Bent u meer betrokken bij de klant? Begrippen als betrouwbaarheid, snelheid, transparantie end. worden ook wel de de (kern)waarden van de organisatie genoemd. Wat zijn de waarden van uw onderneming?

Wanneer u wat hulp kunt gebruiken bij het vaststellen van uw kernwaarden neem dan met ons contact op. Binnen één dagdeel is dat geregeld!

Binnen VisionManager staan uw waarden centraal.

Ze staan prominent bovenaan genoemd. Ook komen zij in beeld bij het benoemen van een kritische performance indocator op procesniveau.

U voert uw waarden binnen VisionManager op door naar START WIZARD te gaan. Kies dan voor WAARDEN. Daarna komt u in een scherm waar u uw waarden kunt instellen.

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.