Bespaar tijd en krijg meer voor elkaar

Met VisionManager

VisionManager biedt u perfect documentenbeheer. Ons documentbeheersysteem voldoet aan alle eisen die door ISO normeringen (zoals de ISO 9001, ISO 14001 en de ISO 18001) worden gesteld. Inclusief accreditaties (zoals de ISO 17020, ISO 17024, ISO 17025 en vele anderen). Ook is VisionManager GMP proof. Het documentbeheersysteem van VisionManager werkt makkelijk en intuïtief maar is toch waterdicht!

Beoordelings- en goedkeuringsflow leidt u door het proces.

Bij het opstellen van een nieuwe document of bij de wijziging van een bestaand document geeft u aan wie het document gaat opstellen, beoordelen en goedkeuren. Zodra u het document heeft opgesteld nodigt u met 1 klik de beoordelaars uit. Deze krijgen een mail en een actie toebedeeld in hun persoonlijke actielijst. Nadat de beoordelaars het document hebben beoordeeld en van commentaar voorzien kan het document worden aangepast en goedgekeurd. de goedkeurder wordt hiervoor automatisch uitgenodigd. Nadat het document is goedgekeurd kunt u met 1 klik alle gebruikers van dit document van de wijziging op de hoogte brengen. In de mail die zij krijgen staat meteen aangegeven wat er gewijzigd is aan het document! makkelijker kan niet.

Voortgangsbewaking.

Tijdens het goedkeuringsproces kunt u de voortgang daarvan bewaken met de "Overzicht" functie.


U ziet daar exact welke document zich in welk stadium bevindt en wie de beoordeling of goedkeuring moet uitvoeren.

Audittrail.

Nadat het document is goedgekeurd is het op geen enkele manier nog te wijzigen. de revisiehistorie met daarin aangegeven wie het document heeft opgesteld, beoordeeld en goedgekeurd wordt weergegeven (inclusief de opmerkingen) in apart tabblad. Zo is de historie van het document makkelijk, betrouwbaar en snel na te gaan.


Lezen en begrepen functie

Weet u zeker dat het gewijzigde document door uw collega' s is gelezen en begrepen? Of gokt u erop dat zij dat wel doen? Met VisionManager hoeft u niet te gokken. Dan weet u het gewoon zeker. Met het zetten van 1 vinkje krijgen de gebruikers van het document een mail met daarin de vraag om het document te bekijken. Deze actie komt ook in hun persoonlijke actielijst en in de grote overzichtfunctie. Wanneer zij het document openen zien ze een popup met de vraag of zij het hebben gelezen en begrepen. U kunt in de mail zelfs een controlevraag stellen zodat u zeker weet dat het document is gelezen en begrepen.  De registraties hiervan wordt bij het document opgeslagen in een tabblad dat alleen de proceseigenaar en de kwaliteitsmanager kan zien. Via de overzichtfunctie kan de kwaliteitsmanager met 1 klik zien wie nog moet reageren.

 

 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.