Bespaar tijd en krijg meer voor elkaar

Met VisionManager

Bij veel organisaties moet de kwaliteitsmanager 'het' er maar even bij doen. Dat betekent dat er weinig tijd is en veel te doen. Hier is bij het ontwerp van VisionManager rekening gehouden. Dat wat geautomatiseerd kan worden is binnen VisionManager ook daadwerkelijk geautomatiseerd.

Denk bijvoorbeeld aan documentbeheer. Hoeveel tijd gaat er wel niet zitten in het maken van overzichten van de beschikbare documenten met de status daarvan? Welk document is actueel en welke niet? Welke documenteigenaar moet worden aangespoord en welke documenteigenaren liggen netjes op schema? Allerlei zaken die VisionManager voor u regelt. Zonder dat u daar tijd aan hoeft te besteden.

Een ander aspect is het bijhouden van alle acties die worden toegewezen. Denk aan klachten, auditrapportages, acties uit managementreviews, klanttevredenheidsonderzoeken, verbeteracties, etc. Binnen VisionManager heeft u met enkele klikken een totaal overzicht van de acties. U weet exact hoeveel acties het zijn, wat de status is en wie de actiehouder is. U kunt sorteren en filteren zoals u dat wilt.

Een voorbeeld uit de praktijk: Stel dat u met een afdelingshoofd een gesprek aangaat over het kwaliteitssysteem. U gaat dan binnen VisionManager naar het overzicht, filtert op de naam van het afdelingshoofd en u ziet meteen, realtime, alle gegevens die bij dit afdelingshoofd horen. De status van de documenten waar hij / zij eigenaar van is en de status van alle acties waar hij/zij eigenaar van is. Dat maakt het gesprek efficiënt en effectief.

Doordat het de overzichtsfunctie zo makkelijk werkt gebruiken veel kwaliteitsmanager dit overzicht ook binnen Management Overleggen om te laten zien hoe het met het kwaliteitssysteem staat. Zonder langdurige voorbereiding, realtime. De acties kunnen meteen in VisionManager worden gezet.

We hebben het nog niet gehad over de toepassing van normen zoals de ISO 9001. ISO 14001, ISO 18001 en vele andere. VisionManager is ingericht volgens de filosofie van de nieuwste versies van deze normen. Dat betekent dat door VisionManager te gebruiken er al automatisch wordt voldaan aan zeer belangrijke eisen uit deze normen (procesmanagement, stakeholder centraal, risicomanagement, werken vanuit kernwaarden). Organisaties die actief met VisionManager werken behalen in de praktijk gemakkelijk hun certificaten.
 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.