Betrek uw collega' s

Met VisionManager

Wat bij de meeste kwaliteitssystemen nogal eens lijkt te worden vergeten is dat de medewerker binnen een organisatie de belangrijkste stakeholder van het kwaliteitsmanagementsysteem is. Het is de gebruiker van het systeem die bepaalt of het kwaliteitssysteem een succes is of niet. Daar is bij het ontwerp van VisionManager goed over nagedacht. VisionManager is zo ontworpen dat het gebruik ervan intuïtief gaat.

De kunst is om een medewerker ook daadwerkelijk te betrekken bij het kwaliteitssysteem. VisionManager doet dat door de medewerker daar waar nodig emails te sturen. Bijvoorbeeld wanneer er een nieuw of gewijzigd document klaar staat of wanneer er een actie voor hem / haar klaar staat. De kwaliteitsmanager krijgt van al deze mailwisselingen een CC. Dat stimuleert de medewerker om daadwerkelijk aan de slag te gaan.

Eenmaal ingelogd binnen VisionManager (wat ook met een single sign in kan) komt de gebruiker in een overzichtelijk omgeving. In zijn persoonlijke actielijst staan de uit te voeren acties.

Bij elk proces staat er boven in beeld een knop met verbetervoorstel. Wanneer de gebruiker hierop klikt opent er een schermpje en kan de medewerker in een paar woorden de gewenste verbetering kwijt. Hij / zij klikt op opslaan en is klaar. Deze eenvoudige manier van het indienen van verbetervoorstellen werk in de praktijk bijzonder goed. Hoeveel verbetervoorstellen krijgt u op dit moment spontaan van uw medewerkers? Waarschijnlijk niet veel of zelfs helemaal niet. Met VisionManager gaat dat zeker goed komen!
 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.