Nieuws

April 2018

22 augustus 2016: Volgende maand een grote update

Medio september komt VisionManager met een hele mooie update. De tool wordt nog interactiever met vele functies waar zowel kwaliteitsmanager als de gebruikers erg blij van gaan worden. Wat er precies verandert gaat worden laten we nog even geheim. Wel willen we alvast verklappen dat één van de wijzigingen is dat u VisionManager aan uw eigen huisstijl kunt gaan aanpassen. Zie hier alvast een preview.

1 oktober 2015 - Flowcharts toegevoegd

Vandaag is er een nieuwe update van VisionManager uitgekomen. De grootste zichtbare wijziging is de toevoeging van een flowchartmodule. De flowcharts kunnen binnen VisionManager zonder gebruik van een ander programma worden aangemaakt, bekeken en worden gewijzigd. Hierdoor is het beheer, zoals u van ons gewend bent, bijzonder makkelijk en snel uit te voeren.

14 juli 2015 - Documentbeheer uigebreid

Het dcumentbeheer is flink uitgebreid. Het is nu mogelijk om oude versies te archiveren en te werken in een conceptversie zonder dat de gebruikers deze zien. Ook kunnen oude versies met één klik worden teruggezet.

20 februari 2015 - Menustructuur uitgebreid

De menustructuur is uit te breiden tot maar liefst 5 niveau 's.  Hiermee is elke complexe situatie te vangen. Ook kunt u door eenvoudig te slepen zelf de volgorde van de processen en subprocessen bepalen.

6 augustus 2014 - Nu ook in het Engels

VisionManager is nu ook Engelstalig. Na éénmaal de taalkeuze bepaald te hebben onthoud VisionManager deze keuze. De volgende keer start VisionManager automatisch in de juiste taal op.

19 maart 2014 - Nieuw design, processen koppelen aan gebruikers

VisionManager is in een geheel nieuw design gestoken. Daarnaast is het vanaf vandaag mogelijk om de processen te koppelen aan gebruikers. De documenten kunnen een evaluatiedatum toegekend worden en de gebruikers worden per mail op de hoogte gebracht van wijzigingen.

Ingevulde formulieren met acties krijgen een actiehouder en een deadline toegekend. De actiehouder wordt twee dagen voor het verstrijken van de deadline geïnformeerd. Acties hebben naast de status open en gesloten ook de status overschreden meegekregen. Daar kan ook op worden gesorteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.