Procesoptimalisatie / Business Process Management.

Met VisionManager.

VisionManager is documentbeheer software dat werkt met de succesvolle vier stappen- methode om uw processen te optimaliseren.

1. Stel per proces de kpi vast. Geef richting.

Alles start met het vaststellen van uw missie en visie. Als afgeleide daarvan stelt u uw waarden en op procesniveau de KPI vast. Met VisionManager maakt u de visie en waarden zichtbaar en herkenbaar. Bovendien zijn uw unieke waarden en KPI 's verbonden aan al uw organisatieprocessen. Daarmee daagt u uw team uit om betere prestaties te leveren.

2. Procesmanagement. Creëer overzicht.

Makkelijk werken begint met overzicht. Dat staat centraal in Business Process Management software. Daarom is uw managementsysteem georganiseerd in hoofdprocessen en subprocessen. En is het juiste formulier of werkinstructie snel terug te vinden. Ook het beheer van de documenten is eenvoudig. Bovendien zijn de documenten overal en altijd via dit proces management software systeem beschikbaar.

3. KPI Dashboard. Geef inzicht.

Stimuleer interactie, betrokkenheid en verbeter prestaties. Doelen realiseer je samen vanuit betrokkenheid. Het KPI dashboard geeft duidelijk aan wat de stand van zaken is. Alle teamleden zien hoe de vlag erbij hangt. Het gevolg zal zijn dat er nog beter wordt gelet op de kritische succesfactoren binnen het proces. Ook is de kans dat de manager wordt gevoed met een spontaan verbetervoorstel (natuurlijk via VisionManager) veel groter geworden.

4. Optimaliseer uw processen. Stimuleer actie.

Creëer overzicht en werk vanuit inzicht. Alleen informatie die op een specifiek proces van toepassing is komt in beeld. Dat geeft overzicht, rust en inzicht. Vanuit inzicht komt u tot gerichte actie: het optimaliseren van uw processen. Dat is kwaliteitsmanagement software waar u echt wat aan heeft.

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.