De filosofie achter VisionManager

Wat maakt VisionManager anders?

VisionManager is ontworpen en wordt onderhouden met een duidelijke filosofie. Deze filosofie richt zich op de drie doelgroepen; de kwaliteitsmanager, de gebruikers van het systeem en het management.

De kwaliteitsmanager houdt tijd over

VisionManager wil de kwaliteitsmanager werk uit handen nemen. Tijdrovende klussen die noodzakelijk zijn voor een goed lopend kwaliteitssysteem worden door VisionManager automatisch uitgevoerd. Denk daarbij aan documentenbeheer, het bijhouden van de status van de verbeteractie, klachten, auditrapportages etc. Hierdoor houdt de kwaliteitsmanager tijd over om zich te richten op de zaken die er echt toe doen; Het adviseren van het management.

De gebruiker is betrokken

De gebruiker moet zijn weg als vanzelf vinden binnen VisionManager. Zonder training of uitgebreide uitleg. Daarbij moet het voor de gebruiker duidelijk wat er van hem wordt verwacht. Welke acties staan er voor hem klaar? Ook wil VisionManager de gebruiker bij het kwaliteitssysteem betrekken door hem via emails op de hoogte te houden van nieuwe acties of gewijzigde documenten.

Het management heeft grip

VisionManager wil het management inzicht geven in de status van het kwaliteitssysteem zodat zij gericht actie kan ondernemen. Dat overzicht is simpel te genereren en is altijd actueel. Hiermee houdt het management simpel grip op het kwaliteitsmanagementsysteem. Daarbij ondersteunt VisionManager het management met de communicatie van het kwaliteitsbeleid, waarvan de kernwaarden van de organisatie de basis vormen.

 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.