De software tool voor ISO 9001.

Met VisionManager is certificering makkelijk

De ISO 9001 softwaretool

VisionManager is volledig ontwikkeld volgens de nieuwe normensystematiek, zoals de ISO 9001:2015.  Bij dit documentbeheersysteem staan de stakeholders, risicomanagement en doelstellingen op procesniveau, als afgeleide van de waarden van de organisatie, centraal. Dat heeft als gevolg dat u een kwaliteitsmanagementsysteem krijgt waar de focus ligt op klantbeleving en  procesverbetering.  Ofwel nog tevredener klanten (en andere stakeholders) en een hoger rendement.

VisionManager werkt makkelijk en snel. U kunt meteen na het bestellen aan de slag. De tool werkt heerlijk intuïtief. Handige alertfuncties maken het beheer van uw kwaliteitssysteem makkelijker. Toegangsrechten en meertaligheid maken dit documenbeheersysteem voor elke medewerker geschikt. Probeer de softwaretool voor ISO 9001 zelf uit en ervaar hoe u echt rendement kunt halen uit uw kwaliteitsmanagementsysteem.

Met één klik overzicht

Met VisionManager heeft u met 1 klik realtime inzicht in de effectiviteit van uw kwaliteitssysteem. Door dit live tijdens het MT te bespreken is de noodzaak om tot actie over te gaan meteen duidelijk. Het confronteert en geeft onmiddellijk inzicht. En het mooie voor de kwaliteitsmanager is dat het geen tijd kost om te maken; dat doet VisionManager voor u.

Certificerende instanties tevreden over verwerking High Level Structure (HLS)

Ook de certificerende instanties zijn bijzonder tevreden over VisionManager. Zij zijn zeer te spreken over de verwerking van de nieuwe High Level Structure (HLS) en roemen de overzichtelijkheid van onze ISO 9001 software.

Lloyd’s register zei bij één van onze klanten bijvoorbeeld over Vision Manager:

Vision Manager is een prima systeem wat de organisatie heeft geholpen om de hoofdprocessen te beschrijven en te implementeren in de nieuwe Ahrend organisatie teneinde de multi-site benadering te duiden. In Vision Manager is revisiebeheer en autorisatie van documenten ingeregeld. Ieder hoofdproces is beschreven op basis van input-proces-output en gerelateerd aan “Onze doelen en risico’s” / “Zo doen we het vandaag” / “De verbeteracties” / “Het resultaat”.

 

Contact gegevens

Wilt u meer informatie of een presentatie van VisionManager? Bel ons gerust. Wij zijn u graag van dienst.

AVR Management Tools BV

Adres: IJsseldijk 13
Postcode: 8194 LA
Stad: VEESSEN
Telefoon: +31 (0)85 303 1473
Email: info@avrmt.nl

De toegevoegde waarde zelf ervaren?
Probeer VisionManager nu 14 dagen gratis.
Of bel 085 303 1473 voor meer informatie.